Norvēģijas ekspedīcija 2015

Katru gadu dodoties jaunā piedzīvojumu ekspedīcijā, veramies atrast ko jaunu, kas būtu raksturīgi tieši te. Par piedzīvoto lasi pašu ceļotāju kopīgi veidotajā Norvēģijas ekspedīcijas 2015. dienasgrāmatā!

Skatīt vairāk

2.08.2015

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Sniega Demo pieeja

Kā jau minējām Demo gada kopā sanākšanas pasākumā 2011. gada izskaņā – šogad būs cita pieeja un bija arī. Par pamatu ņemot pasaules pieredzi Outdoor Leadership jomā un sakombinējot to ar savu kompetenci, mēs spējam novadīt profesionālas, spēcīgas un skaistas programmas it kā tās nemaz nevadot... izklausās slinki, ne? Taču tā nav, ļaujiet man Jums visu paskaidrot...

Skatīt vairāk

1.02.2015

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Corse 2013

"Mēs organizējam braucienus un programmas, kuras mēdz aizraut cilvēkus un pat mainīt viņu dzīvi!" - plašs smaids, pārlasot šīs rindas tagad, pēc ceļojuma. Viens Like, viens Share un es braucu uz Korsiku! Darīt ko? - Kaut ko ekstrēmu... Ar ko? - Nezinu. Bet tāpēc man līdzi brauc Guna!

Skatīt vairāk

1.11.2013

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Soomaa plūdi paliks mūsu atmiņās ilgi

Tāpat kā pavasara ūdeņi turpina savas gaitas, tā arī mēs pēc Soomaa Demo brauciena esam atgriezušies savā dzīves ritmā. Kā nu kuram, varbūt kādam šis brauciens izmainīja ikdienas ierasto dzīvi, kādam deva jaunas iedvesmas, bet vēl citam atmiņas par šo braucienu ir kā totēms, lai izrautos no ikdienas vides un atcerētos cik maģiskas sajūtas var radīt, ja vien ļaujamies noticēt labām idejām un spēj rast kopīgu komandas garu.

Skatīt vairāk

1.03.2013

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Sense of Corsica 2012

Korsika ir vieta, kura atrodoties Eiropas centrā, joprojām ir saglabājusi noslēpumainības plīvuru. Šajā salā ir dzimis Napaleons un vēsturiski bijusi liela vietējo klanu ietekme. To vēl sauc par klinti jūras vidū, jo salas vidiene ir kalnaina, straujām upēm un pārejām bagāta, kuru ieskauj Vidusjūra.

Skatīt vairāk

1.06.2012

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Snova tūre uz Ischgl ieleju Austrijā

Kā katru gadu, arī šogad Sense of Team un draugi devās uz kalniem, lai atrastu sniegu un piedzīvojumus. Šī gada izvēlē krita uz Alpiem, Ischgl ielejā Austrijā, kas ir ievērojama ar augstumu un virsotnēm ap 3000 mvjl.

Skatīt vairāk

1.02.2012

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Jūras kajaku simpoziums Aegnas salā Igaunijā

2010. gadā atradām Campo mājas lapā ziņu, ka igauņu bāleliņi organizē jūras kajaku semināru ar ekspertu piedalīšanos no Ziemeļvalstīm. Ātri noreaģējām un Robis kopā ar vēl 4riem latviešiem piedalījās 2dienu praktiskajās nodarbībās jūrā. Atsauksmes bija labas un saturiskas, tāpēc šogad nebija šaubu, ka jābrauc ir noteikti...

Skatīt vairāk

1.12.2011

Piedzīvojuma Ekspedīcijas

Retrospekcija - Demo 2011

Retrospekcija- Demo 2011. Ar gādīgu un intriģējošu epastu palīdzību pirmdienas vakars jau laikus ierezervēts kaut kam jaunam, kaut kam man nebijušam- SOT Demo vakaram.... Līdz šim zināmais par šo-Valdis, Madonas brīnišķīgā lauku māja ar pirtiņu, simtgadīgiem ozoliem un tuvējiem kalniem vēl aktīvākai atpūtai, kā arī virvju trases apskate no droša attāluma...

Skatīt vairāk

1.11.2011

Piedzīvojuma Ekspedīcijas