Izpētes brauciens Kolkas ragā!

Tikuši pie diviem Prijon Seayak ( liels paldies Campo un personīgi Agrim), metam tos uz busa jumta un stūrē prom uz Kolku. Plāns vienkāršs – atrast bākas kontaktpersonu un uzzināt – vai ir iespējas nakšņot bākā legāli to saskaņojot? Un protams doties uz bāku un to izdarīt.

Skatīt vairāk

1.08.2011

Virvju Demo 2011

Šī gada pirmais virvju demo paliks atmiņā ar sajūtu - silti, bet sniegs. Kamēr Rīgas ielas jau sausas un no sniega vairs ne miņas, Sense of Team āra dzīves bāzē joprojām ar auto pie mājas piebraukt nebija iespējams, jo sniega tik daudz, ka nekur to neaizšķūrēs. Uzcelti pēdējie šī gada sniegavīri, dīķī beidzot izcirsts āliņģis.

Skatīt vairāk

24.05.2011

Krāčūdens Demo 2011

Jauki, ka dzīvē notiek kas jauns. Sense of Team, redz, notika jauna Demo programma par aktuālu tēmu, kā teiktu tautā - brauciens pa upi pavasarī ar laiviņām. Labi, mēs tomēr nosaucām to visu nopietnāk - par Krāčūdens Demo, jo krāces atradām Ogres upē Brāžos un laiviņas palika mājās.

Skatīt vairāk

1.05.2011

17 stundas kokā – bērnības sapņa projekts!

Manā bērnībā sestdienās vai svētdienās bija raidījums „Uzmini Nu!”, uz kuru varēja iesūtīt pašu rakstītas mīklas un raidījuma viesiem bija tās jāatmin. Ja vēl varētu, tad 15 cilvēki iesūtītu mīklu, kas skanētu Laumas vārdiem: „Tu kopā ar 14 cilvēkiem, kuru dzīves pieredze un komforta robežas ir atšķirīgas no tavējām, vari uzmeistarot kopīgu mājvietu, un tev tā patīk. Tu vari....

Skatīt vairāk

2.04.2011

Komandas veidošanas treniņš – vai tiešām ar simts sejām?

Komandas veidošanas (turpmāk tekstā KV) programmas joprojām bieži ir kā kaķis maisā , kas tiek pirks ar domu veicināt uzņēmuma attīstību… Vai tas tiešām ir efektīvs un kā izvēlēties komandas vajadzībām atbilstošu treniņu?

Skatīt vairāk

2.04.2011

Kas ir grupas saliedētība

Nereti, ja komandas veidošanas un attīstības treniņi notiek lietainā laikā, cilvēki uzsāk valodisku spēli un saka – mēs esam saliedēti! – ar to saprotot gan to, ka viņi ir salijuši, gan to, ka grupa ir kļuvusi vienotāka. Rodas gan jautājums, kas tad īsti ir saliedēta grupa?

Skatīt vairāk

2.04.2011

Talejas krastu riņķa dancis

Šis ir neliels foto pastāsts par pārgājienu gar mazu, bet gana strauju upi Taleju. Runā, ka savas mājas apkārtne jāpazīst, un arī tādēļ devāmies nelielā izgājienā lai iepazītu mūsu lauku bāzes apkārtni pa upi uz leju.

Skatīt vairāk

1.12.2010

Sense of Team demo programmu gada noslēguma saiets

Gads pagājis un jau nezin kuro reizi manā dzīvē tas šķiet paskrējis, kā teiktu dzejnieks – ar vēja spārniem. Atceros, ka reiz aktīvu ceļotāju un ne mierā sēdētāju lokā radījām Dzīves piesātinājuma teoriju, ka intensīva dzīve ir garāka nekā vienmuļa, jo notikumu daudzums padara dzīvi garāku un piesātinātāku...

Skatīt vairāk

1.12.2010

Sedas tīreļa apslēpojiens

Jau pāris gadus dzīvojot Valmierā vienmēr ir bijusi vēlme izzināt, kas notiek apkārt. Šoreiz ar Ķiršu ielas puikām nolēmām doties uz Sedas tīreli. Būts tur tikai vasarā vai rudenī un tāpat nekāds dižais priekšstats nav iegūts. Kas tur īsti notiek, tik milzīgā teritorijā ar savu iekšējo dzelzceļa sistēmu, savu pilsētu, kas ir fantasks padomju 50. gadu apbūves paraugs. Nu, vienvārdsakot – esam ieintriģēti.

Skatīt vairāk

1.12.2010

Autotūrisms Portugāle – No Faro līdz Porto – 2. daļa

Nedaudz par kafijas dzeršanas kultūru. esmu vairāk kafijas, nekā tējas dzērājs un esot dienvidu zemēs dzeru kafiju un tās paveidus daudz vairāk kā ikdienā.

Skatīt vairāk

1.12.2010